Blog

Hangolódj a Karácsonyra a Macska Múzeumban

2022. december 7.

A karácsonyra való készüldéssel együtt eljön az ünnepi jókedv, a szeretteinkkel való együtt töltött idő még értékesebbé válik.

Ha Te is igazi cica imádó vagy, az ünnepekre való hangolódás során tölts minél több időt kedvenc állataiddal. Bár nem mindenki olyan szerencsés, hogy az otthonában egy (vagy több) macska várja minden nap végén, szerencsére a Cat Museum Budapest-ben rengeteg értékes percet tölthetsz velük.

Itt ugyanis számtalan interaktív és szórakoztató program vár Rád, s a cicák segítenek abban, hogy igazán rá tudj hangolódni a Karácsonyra idén decemberben!

Miért látogass el a Macska Múzeumba a karácsonyi készülődés során?

A Cat Museum egy olyan hely, ahol interaktív játékok és kiállítások várnak, mindez pedig doromboló cicák társaságában!

Karácsony előtt, december 6-20 között pedig még több meglepetéssel várunk Titeket.

Ha 4 belépőjegyet vásárolsz, az ötödiket ajándékba kapod! Ráadásul a nálunk vásárolt  ajándéktárgyakra és cicás kiegészítőkre 15% kedvezményt biztosítunk a fenti időszakban. Látogass el Facebook oldalunkra és tekintsd meg a részleteket, illetve itt megtalálod a kupon kódokat is, melyekkel a kedvezményeket igénybe veheted 😊

A Cat Museum Budapest lakói imádják, amikor eljön a karácsony! Ilyenkor tele vagyunk mindenféle új látnivalóval, fényekkel, dekorációkkal, ráadásul rengeteg finom csemege és meglepetés vár a Cicákra is ebben az időszakban.

Cica a Cat Museum Budapest-ben

Gyere el hozzánk, ha a cicák nálad is a család kiemelt tagjai közé tartoznak

Gondolkoztál már azon, hogy a karácsony mit jelent a cicák számára? A válasz erre tulajdonképpen nagyon egyszerű: a macskák kíváncsi és energikus kis lények, így a szezon sok izgalmas újdonságára ugyanúgy reagálnak, mint legtöbbünk: nagy örömmel és lelkesedéssel!

Ez igaz a Macska Múzeum lakóira is!

Cicáink megállás nélkül játszanak, ebben az időszakban különösképpen, és egyszerűen boldogok. Nincs az a mennyiségű játék, ’pörgős verseny’ vagy cicabirkózó meccs, melyből fáradtságra hivatkozva kimaradnának.

Családi melegség vár

Ne felejtsd el, hogy az ünnepek a családról és az egymás iránti szeretetről szólnak, ezért tölts minőségi időt macskáddal. Ha otthon nem tarthatsz cicát, térj be hozzánk, ahol megcsodálhatod ezeket a kedves, lelkes állatokat.

A macskák empatikus lények. Érzékenyek és érzékelik annak a családnak a hangulatát, amellyel együtt élnek, legyen az pozitív vagy negatív.

Nincs ez másképp nálunk sem. Cicáinkat rengeteg szeretet veszi körül, nem csak ilyenkor, de egész évben, az ünnepek táján pedig szinte árad ez a hangulat a Múzeum falaiból.

Karácsony közeledtével mindannyian ellazulunk, vidám hangulatba kerülünk. Ilyenkor már nincsenek betartandó órarendek, mindenki megpihenhet, és egy időre elfelejtheti a munkát. A macskák érzik ezt, így ők is nyugodtabbak és boldogabbak.

Szánj hát ezen a télen Te is egy kis időt magadra!

Idén decemberben látogass el a Cat Museum Budapest-be! Sok szeretettel várunk ünnepi díszben, karácsonyi hangulatban!