Kapcsolat

Kérdésed van? Segítünk!

Telefonos ügyfélszolgálatunk kizárólag nyitvatartási időben fogad hívásokat

Belépőjegyek Rólunk

KAPCSOLATFELVÉTEL

Küldj nekünk üzenetet!

  Telefonszám és Email

  +36 30 8500 115
  macskamuzeum@gmail.com

  Nyitvatartás

  Hétfő - Péntek: 11:00 - 18:30
  Szombat - Vasárnap: 10:00 - 13:00; 14:30 - 19:00

  Cím

  1054 Budapest,
  Vadász u. 26 a

  HASZNOS TUDNIVALÓK

  Macskasimogató útmutató:

  • Kutyát behozni TILOS!

  • A macskák egészsége érdekében cseréljetek cipőt – a bejáratnál vannak benti papucsok, de lehet hozni sajátot is.

  • Kézfertőtlenítő használata cicasimogatás előtt kötelező, a pulton rendelkezésre áll fertőtlenítő.

  • Ne emelgesd a cicákat, maguktól oda fognak menni, ha szándékukban áll (gyakran még ölbe is ugrik némelyik).

  • Vigyázz, hova lépsz, mert a sötét színűeket nem mindig könnyű észrevenni, és egyes cicák szeretik követni az emberek lépteit.

  • Alvó macskát csak nagyon finoman és halkan közelítve simogass.

  • Ne félemlítsd meg a cicákat, ne kényszerítsd őket számukra kellemetlen interakciókba, és kerüld a hirtelen mozdulatokat.

  • Ne kiabálj, vagy beszélj túl nagy hangerővel a helyiség területén.

  • Szaladgálni TILOS!

  • Az itt lakó cicák szelídek és barátságosak, mindazonáltal saját felelősségre simogathatók.

  Gyakran ismételt kérdések

  Igen van erre lehetőség, a saját cicáról küldjék el a megfesteni kívánt fotót a macskamuzeum@gmail.com e-mail címre, az igényelt méretet és megvalósítási technikát. Leggyakrabban akvarell, kisebb méretű festményeket szoktak saját cicáról rendelni, de van lehetőség akril vagy olajfestmény megrendelésére is. A festőművészünkkel való egyeztetés után az árajánlatot 24 órán belül megkapják (írják bele azt is az e-mailbe, hogy kerettel, vagy keret nélkül szeretnék).

  Ha beleszerettél valamelyik kiállított képbe, kérdezz róla minket a helyszínen, a kiállított festmények egy része megvásárolható. Festőművészeink által szezonálisan készülnek a képsorozatok a Múzeum részére, tehát a megtekinthető alkotások folyamatosan frissülnek.

  A bent lakó cicák nem fogadhatóak örökbe, magántulajdonban vannak, és a hosszú összeszoktatási idő után nem is tenne jót nekik, ha folyton cserélődne a csapat, mert együtt érzik magukat a legjobban. Örökbefogadás céljából nagyon szívesen elirányítunk bárkit azokra a menhelyekre, akikkel összeköttetésben vagyunk.

  Természetesen mindegyik cica megkapta a kötelező oltásokat, a szükséges időközönként állatorvosi vizsgálaton ill. féreghajtáson esnek át, valamint parazitaellenes cseppekkel vannak ellátva.

  A belépőjegy 90 perces, azaz 1,5 órás időintervallumra szól, de ha nincs teltház, nem vesszük ezt annyira szigorúan.

  Ha rendszeresen szeretnéd látogatni a cicákat, erre a célra szól a Cicasimogató bérlet.

  A bérlettel az egész Macska Múzeum területén lehet tartózkodni, mert a cicák is szabadon mozognak.

  Természetesen, itt van a lakóhelyük berendezve, így itt is alszanak. Ezen kívül a macskák nem kedvelik a gyakori helyváltoztatást, költözést, illetve nem csak éjjel, hanem nap közben is gyakran elszundítanak (átlagosan egy felnőtt macska kb. 16 órát alszik naponta).

  Kellő idejük van arra, hogy magukban legyenek, hétköznap összesen hat órát vagyunk nyitva, az alacsony létszámlimit is a rájuk való tekintettel lett meghatározva, illetve fent-lent is saját elvonulóhely van nekik kialakítva.

  Nem, a cicák biztonsága érdekében nem tudunk kerekes járművet beengedni -amennyiben rollerrel, vagy kerékpárral érkeznek, nincs lehetőség ezen járművel bent történő elhelyezésére sem-, illetve nem akadálymentesített a hely (lépcsők is vannak).

  Mivel a legtöbben nem jó helyen emelik és nem jól tartják őket, nem lehet, de maguktól is felugranak az emberek ölébe, ha olyan kedvükben vannak.

  Egyelőre nem, a helyszínen készpénzes, vagy bankkártyás fizetési lehetőségek vannak. Ha pedig előre szeretnék rendezni, akkor a weboldalon keresztül online bankkártyás fizetésre is van lehetőség.

  A cicák biztonsága és nyugalma érdekében gyermekek esetében a látogatáshoz szükséges minimum korhatár 6 év. Ettől nem tudunk eltérni, lehet jönni jövőre, vagy azután is hozzánk.

  Nem, 12. életévét be nem töltött személy kizárólag nagykorú kísérővel tehet látogatást a Múzeumban.
  Szülői felügyelet nélkül nem tudunk felelősséget vállalni a gyermekekért. A gyerekek esetében a látogatáshoz szükséges minimum korhatár: 6 év!

  Mindenképpen ajánlott, mivel egyszerre csak kisebb csoportokat engedünk be a cicák és a vendégek kényelme érdekében. Az a biztos, ha a weboldalon az Időpontfoglalás menüpontban lefoglaljátok a Nektek szimpatikus időpontot (lehet helyszíni fizetéssel is természetesen). Ennek hiányában könnyen előfordulhat, hogy nem fogunk tudni belépést biztosítani, ha a létszámlimitet eléri a látogatók száma, és várakozni kell, vagy másnap visszajönni.

  Igen van, gyakran bérlik ki az egész helyiséget szülinapi rendezvény céljából. A kívánt dátummal és létszámmal legyenek szívesek árajánlatkérést küldeni a macskamuzeum@gmail.com e-mail címre, szülinapos exkluzív bérlésre kedvezményt is biztosítunk.

  Ha rendelkezel érvényes diákigazolvánnyal, akkor hétköznapon történő látogatás esetén a diákigazolvány helyszíni bemutatásával a felnőtt jegyárból 15% kedvezményt fognak levonni a recepciónál. Foglalj ez esetben felnőtt jegyet helyszíni fizetsére, és az imént leírtak szerint tudod majd érvényesíteni a kedvezményt.

  A Hungary Card helyszíni bemutatásával a felnőtt jegyárból 50% kedvezmény jár két alkalommal (egyszerre nem felhasználható). Foglalj ez esetben felnőtt jegyet helyszíni fizetsére, és a kártya bemutatása után le fogják vonni a recepciónál az 50% kedvezményt.

  Ha már rendelkezel jeggyel / kuponnal, akkor az Időpontfoglalás menüpontban válaszd ki az Ajándékvoucher beváltás (0 Ft) kategóriát és add meg hozzá a létszámot is, így tudsz vele foglalni (semmilyen sorszámot, vagy kódot nem kell beírni sehova az online foglaláskor). A kuponos vagy programajánló oldalról származó jegyet majd lehetőleg kinyomtatott formában kell leadni a recepción érkezéskor.

  A tőlünk rendelt 1 vagy 2 fős Ajándékvouchereket el tudjuk küldeni e-mailes formában is. Ez esetben a rendeléskor kapott visszaigazolásra kell küldeni egy válaszemailt, amiben jelzed, hogy online kéred a vouchert (ne a megjegyzés mezőbe írd!).

  Aki nyomtatott formában szeretné átvenni a helyszínen, nyitvartatási időben bármikor elmehet érte.

  Az összes jegykategóriát a Belépőjegyek menüpontban találják, ami itt nincs feltüntetve, olyan kategóriánk nincs külön kedvezménnyel.

  Nem, erre a célra keressen vagy ismerőst, vagy macskapanziókat.

  20 perc késés még befelér, aki ennél többet késik, jelezze valamilyen módon és akkor fenntartjuk a foglalt helyét.

  Igen, ha a weboldalon be is regisztráltál, akkor Te magad is tudod módosítani, ha regisztráció nélküli volt a foglalás, akkor az azt megerősítő e-mailre küldd el válaszban az új kívánt időpontot és módosítani fogjuk!

  Minden sikeres, weboldalon keresztül történő foglalásról (egyáltalán nem bonyolult) megy egy automatikus visszaigazoló e-mail az előzetes információkkal együtt a macskamuzem@gmail.com címről. Ha ilyet nem kaptál az általad megadott e-mail címre, a biztonság kedvéért nézd meg a Spam vagy Promóciók mappát, hátha ott van. Ha sehol sem találod, akkor valószínűleg valami elnyomódhatotott a foglalás során, vagy lejárt a rendelkezésre álló 15 perces munkamenet.

  A foglalalkozásokon 10 ember vehet részt, hogy mindenkire kellő időt és figyelmet tudjon az instruktor fordítani, így ezek nagy valószínűséggel már a megelőző napon betelnek. Az akvarellfestésekre előre fizetéssel tudjuk elfogadni a foglalást, mert előfordult már, hogy a 10-ből valaki lefoglalt két helyet, mondván, hogy biztosan jönni fognak és mégsem jelentek meg, így más elől foglalta le azokat feleslegesen. Havonta megrendezésre kerül egy ilyen alkalom, erről mindig megy hírlevél és láthatjátok a tájékoztató posztokat Facebookon és az Instagram oldalunkon is!