Miért épp Macska Múzeum?

A CICÁK NYUGTATÓ HATÁSSAL BÍRNAK

Ismerd meg különleges lakóinkat!

 

Cicáink

TÖRTÉNETÜNK

A macskák körülbelül 10 000 évvel ezelőtt kezdtek az ember társaságában élni, első ábrázolása mintegy 4000 éve Egyiptomban történt. Mostanra az egyik legkedveltebb háziállatokká váltak, köszönhetően számos egyedi tulajdonságuknak. Amerikai kutatók kimutatták, hogy a cicák dorombolásukkal csökkentik az emberek stressz-szintjét és összességében jó hatással vannak az egészségünkre.

Sokan nem engedhetik meg maguknak az állattartást, de igényelnék a társaságukat. Mindazoknak szeretnénk kedvezni a helyiség kialakításával és jó természetű, barátságos cicáinkkal, akik kikapcsolódnának a hétköznapok nyüzsgéséből és egy kis nyugalomra vágynak. A hagyományos macskakávézókkal ellentétben ide kis turnusokban jöhetnek a vendégek, így a cicák kiegyensúlyozottak, jól érzik magukat és keresik az emberek társaságát.

Négylábú barátainkról tengernyi történet és mítosz kering, és sok művészt megihlettek már. Számukra megalkotva az ideális közeget, amelyben élni szeretnek valamint a róluk szóló érdekességek, képzőművészeti alkotások bemutatására született meg a Macska Múzeum.

A tábláinkon található információk elolvasása után tesztelhetitek tudásotokat egy Kvízzel, megtekinthetitek festmény kollekciónkat, elhozhatjátok a gyerekeket játszani, vagy cicás kiegészítőket válogathattok akár magatoknak, akár ajándékba! 🙂

A felelős állattartást nagyon fontosnak tartjuk, így ha cicát szeretnétek magatokhoz venni, előtte győződjetek meg róla, hogy ez mi mindennel jár. Nálunk sok fajtát megnézhettek testközelből. illetve információt is kérhettek az otthoni macskatartás velejáróiról.

Mindenkinek, aki szereti a cicákat

Kiknek ajánljuk?

Családi programnak

Hozd el a gyerekeket, hadd tanuljanak kicsit a cicákról, rajzolhatnak és játszhatnak is velük a Macskasimogató útmutató betartásával. Közben ihatsz egy kávét, vagy könyvritkaságokat olvasgathatsz.

Kikapcsolódásnak

Ha szeretnél egy kicsit elvonulni a hétköznapok nyüzsgése elől, cicáink és a Relax kuckó csak Rád várnak! Nézz be hozzánk családoddal, barátaiddal, vagy egyedül egy kis feltöltődésre!

Randihelyszínnek

Unod a snassz, feszengős randikat, ahol nehéz témát találni? Itt ezzel garantáltan nem lesz probléma! Ha egy eredeti és ötletes programot kerestél, akkor meg is találtad!

Értékeljetek minket Google-en vagy Facebookon!

Vendégeink véleménye